home    whisky reviews     contact  
Foto Ardbeg Ardcore Punktured 2022

Ardbeg Ardcore Punktured

Ardbeg goes punk. De Ardbeg Ardcore Punktured is een limited release en gelanceerd op Arbeg day 2022. De whisky is gemaakt met gebrande zwarte mout en heeft tonen van houtskool, zoete rook, anijs en donkere chololade en heeft een lichte kleur. Het alcohol percentage is 46%.

Ardbeg Nach 2022 met Ardbeg Ardcore Punktured en whisky coctails

Zaterdag 4 juni 2022 was het Ardbeg day; een wereldwijde lancering van de Ardcore Punktured limited edition whisky.

Passie voor whisky organiseerde een BBQ strandfeestje voor whisky liefhebbers met lekker eten, live muziek, Ardbeg cocktails en een whisky proeverij met uiteraard de Adcore Punktured limited edition.

Whisky beoordeling Ardbeg Ardcore Punktured

+
Net geen vier sterren, Ardbeg Ardcore Punktured is een lekkere zomerse whisky, maar de peat die je van Ardbeg verwacht onbreekt.

Wij hebben genoten tijdens dit feestje en vinden de Ardcore Punktured een lekkere frisse zomerse whisky die best wel mild is. Te licht voor een echte Ardbeg, en niet alleen qua kleur, maar ook qua smaak. De peat die je bij een Ardbeg whisky gewend bent, ontbreekt in dit drankje. De Ardcore Punktured heeft een zachte vanille geur en een zoete chocolade smaak met een klein scherp randje. Een lekkere zomerse whisky, ideaal voor een strandfeestje.


Foto Ardbeg Ardcore Punktured 2022 Foto Ardbeg Ardcore Punktured 2022
Foto Ardbeg Ardcore Punktured 2022 Foto Ardbeg Ardcore Punktured 2022